Один із найцінніших продуктів переробки соєвих бобів. За своєю харчовою цінністю та кількістю незамінних амінокислот займає провідне місце поряд з такими високопоживними продуктами як, кормові дріжджі, рибне та м'ясо-кісткове борошно. При цьому, соєва макуха набагато перевершує макухи інших масляних культур за вмістом кормових одиниць та кількістю протеїну.
Білок, що міститься в соєвій макусі, має високу біологічну цінність і засвоюваність. Крім високоякісного білка в соєвій макусі містяться корисні мікроелементи – кальцій, залізо, фосфор, марганець та цинк.
Соєва макуха широко використовується як самостійний корм або високоякісний білковий інгредієнт для приготування повноцінних комбікормів (кормосумішей) у тваринництві та птахівництві.
Соєвий шрот вважається високоякісною сировиною, яка відмінно підходить для виготовлення комбікормів. У складі соєвого шроту є амінокислоти, значна кількість протеїну, фосфору, заліза та кальцію, а також багатьох інших корисних елементів.
Відмінною характеристикою нашого продукту є високий вміст залишкового масла - на рівні 6-7% при стабільному протеїні мін мін 45%. Це дозволяє кінцевому споживачеві, знизити введення олії в кормовий раціон тварин.
Система виробляє сиру гідратовану соєву олію, якісні характеристики якої повністю відповідають вимогам світової харчової промисловості.
Соєва олія багата на вітаміни, мікроелементи (калій, натрій, кальцій, магній, фосфор). Використовується в харчовій промисловості як сировина для виробництва різних харчових продуктів і кормів для тварин.
Вологість, леткі речовини