Продаж
Закупка
Логістика
Контакти
Swith to english
Продаж
Макуха соєва
Один із найцінніших продуктів переробки соєвих бобів. За своєю харчовою цінністю та кількістю незамінних амінокислот займає провідне місце поряд з такими високопоживними продуктами як, кормові дріжджі, рибне та м'ясо-кісткове борошно. При цьому, соєва макуха набагато перевершує макухи інших масляних культур за вмістом кормових одиниць та кількістю протеїну.
Білок, що міститься в соєвій макусі, має високу біологічну цінність і засвоюваність. Крім високоякісного білка в соєвій макусі містяться корисні мікроелементи – кальцій, залізо, фосфор, марганець та цинк.
Соєва макуха широко використовується як самостійний корм або високоякісний білковий інгредієнт для приготування повноцінних комбікормів (кормосумішей) у тваринництві та птахівництві.
Білок
39%
Клітковина
Вологість
6%
10%
Активність ураєзи
0,10-0,30 Ph
Масляничність
8%
Без ГМО
Без мікотоксинів
Соєвий шрот
Соєвий шрот вважається високоякісною сировиною, яка відмінно підходить для виготовлення комбікормів. У складі соєвого шроту є амінокислоти, значна кількість протеїну, фосфору, заліза та кальцію, а також багатьох інших корисних елементів.

Відмінною характеристикою нашого продукту є високий вміст залишкового масла - на рівні 6-7% при стабільному протеїні мін мін 45%. Це дозволяє кінцевому споживачеві, знизити введення олії в кормовий раціон тварин.
Білок
45%
Клітковина
Вологість
3,5%
10%
Активність ураєзи
0,05-0,30 Ph
Масляничність
6-7%
Без ГМО
Без мікотоксинів
Соєва олія

Система виробляє сиру гідратовану соєву олію, якісні характеристики якої повністю відповідають вимогам світової харчової промисловості.

Соєва олія багата на вітаміни, мікроелементи (калій, натрій, кальцій, магній, фосфор). Використовується в харчовій промисловості як сировина для виробництва різних харчових продуктів і кормів для тварин.
Йода
45%
Вологість, леткі речовини
до 0.3%
Кислотне число
KOH/g – 2,5-3mg
Перекисне число
2,4-3,0
Без ГМО
Made on
Tilda